Ταξίδι το 2013 στην πηγή του Τάι Τσι, το χωριό Τσεν Τζιά Γκού

Ταξίδι στον κόσμο του Τάι Τσι στο χωριό Τσεν Τζιά Γκου - γενέτειρα του Τάι Τσι Τσουάν, το καλοκαίρι του 2013. Η άσκηση σε ένα ήσυχο και οικογενειακό περιβάλλον, είναι ο παλιός τρόπος εκμάθησης που το Τάι Τσί Τσουάν (ή Tai Chi Chuan) μεταδίδονταν από γενιά σε γενιά στο χωριό Τσεν Τζιά Γκου. Δείτε το βίντεο και μερικές γραφικές φωτογραφίες από αυτό το ταξίδι.
 

 

Οι πηγές του παρόντος δικτυακού τόπου είναι κυρίως από το shaolin.com.gr με την άδεια του κατόχου καθώς και από άλλες διασταυρωμένες πληροφορίες από πρακτική γνώση, μελέτη και προσωπική έρευνα του δασκάλου της σχολής "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου Χρήστου Παναγόπουλου. Christos Panagopoulos (Yan Shan)
Το υλικό του παρόντος τόπου (φωτογραφίες & βίντεο) προέρχονται από μαθήματα, γεγονότα και δραστηριότητες (εντός και εκτός) της σχολής "Πηγής του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου καθώς και από ταξίδια του δασκάλου της στην Κίνα.
Πηγή του Νεαρού Δάσους Κορίνθου
Ερμου 13, Συνοικισμός, 20100 Κόρινθος
Πλατεία Ηλιοπούλου& λίγα μέτρα απέναντι από το Γενικό Νοσοκομείο
Επικοινωνήστε με email εδώ
Περισσότερα

Η αναδημοσίευση κειμένων και λοιπών στοιχείων (γραφικών, φωτογραφιών κλπ) επιτρέπεται με την άδεια του κατόχου και την αναγραφή της σχετικής πηγής τους.
© 2019 taiji.com.gr, σαολιν.gr - Web Design & Hosting by eDesigner