Απόσπασμα από το αφιέρωμα για τα 10 χρόνια ταξιδιών στην Κίνα

4ο μέρος του αφιερώματος για τα 10 χρόνια που ταξιδεύει στην Κίνα ο δάσκαλος της σχολής Τάι Τσι στην Κόρινθο, ο Χρήστος Παναγόπουλος, 34ης γενιάς μάχιμων μοναχών Σαολίν.

Το μέρος αναφέρεται στην τέχνη της Ύψιστης Αρχής του Τάι Τσι όπου δάσκαλος κάνει αναφορά στο μέρος - γενέτηρά του ΤάιΤσι - χωριό Τσεν Τζια Γκόου, όπου εκπαιδεύεται και μελετά εδώ και μια 5ετία). 


 

Οι πηγές του παρόντος δικτυακού τόπου είναι κυρίως από το shaolin.com.gr με την άδεια του κατόχου καθώς και από άλλες διασταυρωμένες πληροφορίες από πρακτική γνώση, μελέτη και προσωπική έρευνα του δασκάλου της σχολής "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου Χρήστου Παναγόπουλου. Christos Panagopoulos (Yan Shan)
Το υλικό του παρόντος τόπου (φωτογραφίες & βίντεο) προέρχονται από μαθήματα, γεγονότα και δραστηριότητες (εντός και εκτός) της σχολής "Πηγής του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου καθώς και από ταξίδια του δασκάλου της στην Κίνα.
Πηγή του Νεαρού Δάσους Κορίνθου
Τέρμα Φλιούντος, Καλλιθέα, 20100 Κόρινθος
Επικοινωνήστε με email εδώ
Περισσότερα

Η αναδημοσίευση κειμένων και λοιπών στοιχείων (γραφικών, φωτογραφιών κλπ) επιτρέπεται με την άδεια του κατόχου και την αναγραφή της σχετικής πηγής τους.
© 2007 - 2022 taiji.com.gr, σαολιν.gr - Web Design & Hosting by eDesigner