Τάι Τσι στο χωριό Τσεν Τζιά Γκου 2018

Η δεύτερη εβδομάδα του πολιτιστικού - εκπαιδευτικού ταξιδιού της "Πηγής του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου αφιερώθηκε στο χωριό Τσεν Τζια Γκόου, γενέτηρά του Τσεν Τάι Τσι για την μελέτη της τέχνης της "Ύψιστης Αρχής"... Είναι χαρακτηριστικό ότι η "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου φέτος για πρώτη φορά έφερε μαθητές της στην "πηγή" του Τσεν Τάι Τσι.
Εκεί ο δάσκαλος Χρήστος Παναγόπουλος (Γιάν Σαν) και οι δύο μαθήτριες τις αποστολής φιλοξενήθηκαν στην οικία και σχολή του δάσκαλου Ουάνγκ Τζαν Γκουό 王战国 (Wáng Zhàn Guó) όπου και εκπαιδεύτηκαν μαζί του.
Κατά την διάρκεια της παραμονής είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και εκεί σημαντικά μέρη της περιοχής όπως το λαογραφικό μουσείο του χωριού όπου συγκεντρώνει σπουδαία στοιχεία για το Τάι Τσι του στυλ Τσεν & Γιάνγκ καθώς και το ιστορικό σπίτι των Τσεν όπου υπηρέτησε ο Γιάν Λου Χαν, ιδρυτής του στυλ Γιάνγκ του Τάι Τσι.
Πάντα μέσα από αυτά τα ταξίδια, προσδοκούμε να φέρουμε τα πιο υψηλά στάνταρς στους μαθητές μας καθώς και να έχουν και οι ίδιοι μαθητές μας, ιδία εμπειρία της ποιότητας της δουλειάς που γίνεται στη γενέτηρα του Τσεν Τάι Τσι στην Κίνα.
Προς αυτό το σκοπό ευχόμαστε να συνεχίζουμε να έχουμε την δυνατότητα να τα διοργανώνουμε τέτοια ταξίδια με επιτυχία κάθε χρόνο και ταυτόχρονα να την προσφέρουμε σε όλους όσους το επιθυμούν.
Αν κάποιος θέλει να συμμετέχει σε αυτά τα ταξίδια μπορεί να δηλώσει το ενδιαφέρον του για περισσότερες πληροφορίες στο email corinth@shaolin.com.gr
 

Οι πηγές του παρόντος δικτυακού τόπου είναι κυρίως από το shaolin.com.gr με την άδεια του κατόχου καθώς και από άλλες διασταυρωμένες πληροφορίες από πρακτική γνώση, μελέτη και προσωπική έρευνα του δασκάλου της σχολής "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου Χρήστου Παναγόπουλου. Christos Panagopoulos (Yan Shan)
Το υλικό του παρόντος τόπου (φωτογραφίες & βίντεο) προέρχονται από μαθήματα, γεγονότα και δραστηριότητες (εντός και εκτός) της σχολής "Πηγής του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου καθώς και από ταξίδια του δασκάλου της στην Κίνα.
Πηγή του Νεαρού Δάσους Κορίνθου
Τέρμα Φλιούντος, Καλλιθέα, 20100 Κόρινθος
Επικοινωνήστε με email εδώ
Περισσότερα

Η αναδημοσίευση κειμένων και λοιπών στοιχείων (γραφικών, φωτογραφιών κλπ) επιτρέπεται με την άδεια του κατόχου και την αναγραφή της σχετικής πηγής τους.
© 2007 - 2022 taiji.com.gr, σαολιν.gr - Web Design & Hosting by eDesigner