Τσεν Τάι Τσι στο χωριό Τσεν Τζιά Γκου 2017

Μια ακόμα μοναδική εμπειρία στο χωρίο - γενέτειρα του Τάι Τσι - Τσεν Τζιά Γκόου. Ο δάσκαλος Χρήστος Παναγόπουλος συνέχισε και φέτος την εμβάθυνση στη διδασκαλία μιας τέχνης ζωής όπως είναι το Τάι Τσι.
 
Λεπτομέρειες, διορθώσεις, νέα ύλη είναι τα απαραίτητα εφόδια κάθε λάτρη της τέχνης που ακολουθεί, έτσι και το φετινό ταξίδι δεν θα μπορούσε να είναι πέρα για πέρα εποικοδομητικό. Εκτός από την γνώση, η εμπειρία ενός τέτοιου ταξιδιού εμπλουτίζεται με στιγμές της καθημερινότητας της ζωής στην Κίνα που για μας είναι μοναδικές και ξεχωριστές...
 
Χαρά μεγάλη επίσης να μοιράζεσαι αυτές τις στιγμές και με ένα καλό φίλο συνοδοιπόρο όπως είναι ο δάσκαλος Ιωάννης Κανελλόπουλος που ήρθε μαζί μας για πρώτη φορά και άνοιξε και για αυτόν ένας δρόμος σε μια "πηγή" αστείρευτης ομορφιάς και αρμονίας όπως είναι αυτός του Τάι Τσι.
 

Οι πηγές του παρόντος δικτυακού τόπου είναι κυρίως από το shaolin.com.gr με την άδεια του κατόχου καθώς και από άλλες διασταυρωμένες πληροφορίες από πρακτική γνώση, μελέτη και προσωπική έρευνα του δασκάλου της σχολής "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου Χρήστου Παναγόπουλου. Christos Panagopoulos (Yan Shan)
Το υλικό του παρόντος τόπου (φωτογραφίες & βίντεο) προέρχονται από μαθήματα, γεγονότα και δραστηριότητες (εντός και εκτός) της σχολής "Πηγής του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου καθώς και από ταξίδια του δασκάλου της στην Κίνα.
Πηγή του Νεαρού Δάσους Κορίνθου
Τέρμα Φλιούντος, Καλλιθέα, 20100 Κόρινθος
Επικοινωνήστε με email εδώ
Περισσότερα

Η αναδημοσίευση κειμένων και λοιπών στοιχείων (γραφικών, φωτογραφιών κλπ) επιτρέπεται με την άδεια του κατόχου και την αναγραφή της σχετικής πηγής τους.
© 2007 - 2023 taiji.com.gr, σαολιν.gr - Web Design & Hosting by eDesigner