Τάι Τσι στο Fenefest 2 στη λίμνη Δόξα στο Φενεό

Ένα ξεχωριστό διήμερο 4 - 5 Αυγούστου 2017 πραγματοποιήθηκε στο 2o Fenefest που φέτος έγινε στη λίμνη Δόξα του Φενεού για την υποστήριξη του Κοινωνικού Ιατρείο Αλληλεγγύης Κορίνθου ...ελεύθερο κάμπινγκ, πεζοπορίες, συναυλίες και πολλές άλλες δράσεις ανάμεσά τους και Τάι Τσι ήταν οι δράσεις που ψυχαγώγησαν τον κόσμο που συμμετείχε στην διοργάνωση κυρίως νέους αλλά και οικογένειες με μικρά παιδιά. Το Σάββατο 5 Αυγούστου 2017 το πρωί οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την φιλοσοφία και την πρακτική του Γιν Και του Γιάνγκ μέσα από τις ενεργειακές ασκήσεις του Τάι Τσι.
Το μάθημα το πρόσφερε η σχολή Παραδοσιακού Σαολίν & Τάι Τσι "Πηγή του Νεαρού Δάσους" και ο δάσκαλος Χρήστος Παναγόπουλος.
Η συμμετοχή ήταν ελεύθερη για όλους.
 

Οι πηγές του παρόντος δικτυακού τόπου είναι κυρίως από το shaolin.com.gr με την άδεια του κατόχου καθώς και από άλλες διασταυρωμένες πληροφορίες από πρακτική γνώση, μελέτη και προσωπική έρευνα του δασκάλου της σχολής "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου Χρήστου Παναγόπουλου. Christos Panagopoulos (Yan Shan)
Το υλικό του παρόντος τόπου (φωτογραφίες & βίντεο) προέρχονται από μαθήματα, γεγονότα και δραστηριότητες (εντός και εκτός) της σχολής "Πηγής του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου καθώς και από ταξίδια του δασκάλου της στην Κίνα.
Πηγή του Νεαρού Δάσους Κορίνθου
Τέρμα Φλιούντος, Καλλιθέα, 20100 Κόρινθος
Επικοινωνήστε με email εδώ
Περισσότερα

Η αναδημοσίευση κειμένων και λοιπών στοιχείων (γραφικών, φωτογραφιών κλπ) επιτρέπεται με την άδεια του κατόχου και την αναγραφή της σχετικής πηγής τους.
© 2007 - 2021 taiji.com.gr, σαολιν.gr - Web Design & Hosting by eDesigner