Εκπαίδευση στο Τσεν Τζιά Γκού (χωρίο του Τάι Τσι) 2014

Τον Αύγουστο του 2014 ο δάσκαλος της σχολής "Πηγής του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου Χρήστος Παναγόπουλος παρά το φόρτο της ευθύνης της αποστολής 30 ατόμων στο ναό Σαολίν για εκπαίδευση στην κουλτούρα της πολεμικής τέχνης του ναού Σαολίν, επισκέφθηκε για ένα σύντομο διάστημα τη σχολή Τάι Τσι 战国太极院 (Zhànguó Tàijí Yuàn) του δασκάλου του, Ουάνγκ Τζαν Γκουό 王战国 (Wáng Zhàn Guó), τρίτης γενιάς απόγονος και ανιψιός, του ενός εκ των τεσσάρων, πιο διάσημων δασκάλων Τσεν Τάι Τσι σήμερα, του Ουάνγκ Σιάν.

Σε ένα περιβάλλον που Τάι Τσι είναι "οικογενειακή υπόθεση" και αν μη τι άλλο έχει γίνει τρόπος ζωής δεν μπορεί κάποιος παρά να εμποτιστεί στην μαγεία αυτής της τέχνης. Εξάσκηση μαζί με υψηλού επιπέδου αθλητές του Τάι Τσι βοηθά να κατανοηθεί η ουσία της κίνησης και να εμβαθύνει κανείς στην λεπτομέρεια. Κάθε χρόνο μια νέα εμπειρία μια νέα γνώση, πιο βαθιά πιο ουσιαστική.
 

Οι πηγές του παρόντος δικτυακού τόπου είναι κυρίως από το shaolin.com.gr με την άδεια του κατόχου καθώς και από άλλες διασταυρωμένες πληροφορίες από πρακτική γνώση, μελέτη και προσωπική έρευνα του δασκάλου της σχολής "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου Χρήστου Παναγόπουλου. Christos Panagopoulos (Yan Shan)
Το υλικό του παρόντος τόπου (φωτογραφίες & βίντεο) προέρχονται από μαθήματα, γεγονότα και δραστηριότητες (εντός και εκτός) της σχολής "Πηγής του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου καθώς και από ταξίδια του δασκάλου της στην Κίνα.
Πηγή του Νεαρού Δάσους Κορίνθου
Τέρμα Φλιούντος, Καλλιθέα, 20100 Κόρινθος
Επικοινωνήστε με email εδώ
Περισσότερα

Η αναδημοσίευση κειμένων και λοιπών στοιχείων (γραφικών, φωτογραφιών κλπ) επιτρέπεται με την άδεια του κατόχου και την αναγραφή της σχετικής πηγής τους.
© 2007 - 2022 taiji.com.gr, σαολιν.gr - Web Design & Hosting by eDesigner