Τσεν Τάι Τσι στο χωριό Τσεν Τζιά Γκου 2015

Ο δάσκαλος της "Πηγής του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου κατά την διάρκεια του ταξιδιού του στην Κϊνα (το διάστημα του Πάσχα του 2015) εκπαιδεύτηκε στο χωριό Τσεν Τζιά Γκου με τον δάσκαλο του Ουάνγκ Τζαν Γκουό 王战国 (Wáng Zhàn Guó) ο οποίος μεταξύ άλλων πρόσφερε μια αναλυτική γνώση της ιστορίας του Τάι Τσι μέσα από την μοναδική του ξενάγηση στο λαογραφικό μουσείο του Τάι Τσι. 
Η εμπειρία που αποκτήθηκε και σε αυτό το ταξίδι ήταν πολύτιμη και ο σκοπός πάντα να μεταφέρει το πνεύμα και τον τρόπο και μέθοδο άσκησης που ακολουθείται από την "πηγή" του αυθεντικού Τάι Τσι.
 

Οι πηγές του παρόντος δικτυακού τόπου είναι κυρίως από το shaolin.com.gr με την άδεια του κατόχου καθώς και από άλλες διασταυρωμένες πληροφορίες από πρακτική γνώση, μελέτη και προσωπική έρευνα του δασκάλου της σχολής "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου Χρήστου Παναγόπουλου. Christos Panagopoulos (Yan Shan)
Το υλικό του παρόντος τόπου (φωτογραφίες & βίντεο) προέρχονται από μαθήματα, γεγονότα και δραστηριότητες (εντός και εκτός) της σχολής "Πηγής του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου καθώς και από ταξίδια του δασκάλου της στην Κίνα.
Πηγή του Νεαρού Δάσους Κορίνθου
Τέρμα Φλιούντος, Καλλιθέα, 20100 Κόρινθος
Επικοινωνήστε με email εδώ
Περισσότερα

Η αναδημοσίευση κειμένων και λοιπών στοιχείων (γραφικών, φωτογραφιών κλπ) επιτρέπεται με την άδεια του κατόχου και την αναγραφή της σχετικής πηγής τους.
© 2007 - 2022 taiji.com.gr, σαολιν.gr - Web Design & Hosting by eDesigner