Καλωσόρισμα του νέου έτους με Τάι Τσι και ζωντανή μουσική στο Φλοίσβο

Την απαρχή του νέου έτους καλωσόρισαν οι μαθητές της σχολής μας στο κέντρο στον Φλοίσβο της Κορίνθου με Τάι Τσι Τσουάν και συνοδεία των μελωδιών του μουσικού σχήματος Corinthian Cellos.
 
Με αυτό αυτό όμορφο κράμα ενεργειακής κίνησης και (ζωντανής) μουσικής γιορτάσαμε την έλευση της νέας χρονιάς και ανταλλάξαμε από κοντά εγκάρδιες ευχές για το νέο έτος. Καλή Χρονιά λοιπόν με έμπνευση, κίνηση και αρμονία σε όλους μας τους τομείς!
 

Οι πηγές του παρόντος δικτυακού τόπου είναι κυρίως από το shaolin.com.gr με την άδεια του κατόχου καθώς και από άλλες διασταυρωμένες πληροφορίες από πρακτική γνώση, μελέτη και προσωπική έρευνα του δασκάλου της σχολής "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου Χρήστου Παναγόπουλου. Christos Panagopoulos (Yan Shan)
Το υλικό του παρόντος τόπου (φωτογραφίες & βίντεο) προέρχονται από μαθήματα, γεγονότα και δραστηριότητες (εντός και εκτός) της σχολής "Πηγής του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου καθώς και από ταξίδια του δασκάλου της στην Κίνα.
Πηγή του Νεαρού Δάσους Κορίνθου
Τέρμα Φλιούντος, Καλλιθέα, 20100 Κόρινθος
Επικοινωνήστε με email εδώ
Περισσότερα

Η αναδημοσίευση κειμένων και λοιπών στοιχείων (γραφικών, φωτογραφιών κλπ) επιτρέπεται με την άδεια του κατόχου και την αναγραφή της σχετικής πηγής τους.
© 2007 - 2023 taiji.com.gr, σαολιν.gr - Web Design & Hosting by eDesigner