Εαρινό Πρόγραμμα "ΤΑΙ ΤΣΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" 2015

Η "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου ολοκλήρωσε τις Κυριακάτικες πρωινές συναντήσεις στην Ακροκόρινθο στα πλαίσια του εαρινού - δίμηνου προγράμματος "ΤΑΙ ΤΣΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ". Κατά τη διάρκεια του προγράμματος διδάχτηκε η μικρή σειρά 8 κινήσεων για την αρμονία, την ευεξία και την πρόληψη της καλής υγείας.
 
Το Τάι Τσι περιλαμβάνει ήπια άσκηση και απαλές κινήσεις που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την κυκλοφορία του αίματος και της ζωτικής ενέργειας στο σώμα. Ασκείται εδώ και χιλιάδες χρόνια στην Κίνα στα πλαίσια προληπτικής ιατρικής και μπορεί να το παρακολουθήσει οποιοσδήποτε.
 
Θα χαρούμε να σας δούμε και του χρόνου!
 

Πρόγραμμα 2015 Μάιος - Ιούνιος
Η μικρή σειρά των 8 κινήσεων

  • Βασικό ζέσταμα Τάι Τσι
    Ασκήσεις για την καλή λειτουργία των αρθρώσεων, αναπνοής και σωστής κυκλοφορίας του αίματος
  • Στάση "Αγκαλιάζω το Δέντρο"
    Βασικές αρχές τοποθέτησης του σώματος και σκελετού σε στατική μορφή
  • Εκμάθηση μικρής σειράς των 8 κινήσεων
    Ιδανική μικρή φόρμα 8 κινήσεων για εισαγωγή στην μεθοδολογία και κινησιολογία του Τσεν Τάι Τσι Τσουάν

Οι πηγές του παρόντος δικτυακού τόπου είναι κυρίως από το shaolin.com.gr με την άδεια του κατόχου καθώς και από άλλες διασταυρωμένες πληροφορίες από πρακτική γνώση, μελέτη και προσωπική έρευνα του δασκάλου της σχολής "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου Χρήστου Παναγόπουλου. Christos Panagopoulos (Yan Shan)
Το υλικό του παρόντος τόπου (φωτογραφίες & βίντεο) προέρχονται από μαθήματα, γεγονότα και δραστηριότητες (εντός και εκτός) της σχολής "Πηγής του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου καθώς και από ταξίδια του δασκάλου της στην Κίνα.
Πηγή του Νεαρού Δάσους Κορίνθου
Τέρμα Φλιούντος, Καλλιθέα, 20100 Κόρινθος
Επικοινωνήστε με email εδώ
Περισσότερα

Η αναδημοσίευση κειμένων και λοιπών στοιχείων (γραφικών, φωτογραφιών κλπ) επιτρέπεται με την άδεια του κατόχου και την αναγραφή της σχετικής πηγής τους.
© 2007 - 2022 taiji.com.gr, σαολιν.gr - Web Design & Hosting by eDesigner