Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα "ΤΑΙ ΤΣΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" 2017

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 26 Ιουνίου 2017 στην Ακροκόρινθο η δραστηριότητα της "Πηγής του Νεαρού Δάσους Κορίνθου" στα πλαίσια του εαρινού - δίμηνου προγράμματος "ΤΑΙ ΤΣΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 2017" (Μάιος - Ιούνιος) όπου οι ενδιαφερόμενοι για την τέχνη του Τάι Τσι έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να ασκηθούν βιωματικά στην τέχνη που ασκούν εδώ και αιώνες στην Κίνα για την ευεξία, την πρόληψη της υγείας τους σώματος αλλά και της αυτοάμυνας.
Κατά τη διάρκεια του προγράμματος φέτος οι ασκούμενοι είχαν την  ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τις βασικές αρχές του Τάι Τσι, μελετώντας βασικές εφαρμογές του "Γιν & του Γιάνγκ" στην πράξη. Μέσα σε ένα εγκάρδιο κλίμα ομαδικότητας και ενότητας ανανεώθηκε το ραντεβού για του χρόνου!
 Καλό Καλοκαίρι.
 

Οι πηγές του παρόντος δικτυακού τόπου είναι κυρίως από το shaolin.com.gr με την άδεια του κατόχου καθώς και από άλλες διασταυρωμένες πληροφορίες από πρακτική γνώση, μελέτη και προσωπική έρευνα του δασκάλου της σχολής "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου Χρήστου Παναγόπουλου. Christos Panagopoulos (Yan Shan)
Το υλικό του παρόντος τόπου (φωτογραφίες & βίντεο) προέρχονται από μαθήματα, γεγονότα και δραστηριότητες (εντός και εκτός) της σχολής "Πηγής του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου καθώς και από ταξίδια του δασκάλου της στην Κίνα.
Πηγή του Νεαρού Δάσους Κορίνθου
Τέρμα Φλιούντος, Καλλιθέα, 20100 Κόρινθος
Επικοινωνήστε με email εδώ
Περισσότερα

Η αναδημοσίευση κειμένων και λοιπών στοιχείων (γραφικών, φωτογραφιών κλπ) επιτρέπεται με την άδεια του κατόχου και την αναγραφή της σχετικής πηγής τους.
© 2007 - 2021 taiji.com.gr, σαολιν.gr - Web Design & Hosting by eDesigner