Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα "ΤΑΙ ΤΣΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" 2018

ΤΑΙ ΤΣΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 2018
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 το πρόγραμμα "ΤΑΙ ΤΣΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" 2018 στα πλαίσια του εαρινού προγράμματος "ΤΑΙ ΤΣΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" (Μάιος - Ιούνιος) όπου οι ενδιαφερόμενοι για την τέχνη του Τάι Τσι κάθε χρόνο έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν και να ασκηθούν βιωματικά στον τρόπο άσκησης που εδώ και αιώνες στην Κίνα χρησιμοποιούν για ευεξία, πρόληψη της υγείας τους σώματος αλλά και για αυτοάμυνα. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος φέτος οι ασκούμενοι είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με βασικές και απλές ασκήσεις που ενσωματώνουν τις αρχές του "Γιν & Γιάνγκ" στην πράξη.
Μέσα σε ένα εγκάρδιο κλίμα ομαδικότητας και ενότητας ανανεώθηκε το ραντεβού μας για του χρόνου! Ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή. Καλό Καλοκαίρι!
 

Οι πηγές του παρόντος δικτυακού τόπου είναι κυρίως από το shaolin.com.gr με την άδεια του κατόχου καθώς και από άλλες διασταυρωμένες πληροφορίες από πρακτική γνώση, μελέτη και προσωπική έρευνα του δασκάλου της σχολής "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου Χρήστου Παναγόπουλου. Christos Panagopoulos (Yan Shan)
Το υλικό του παρόντος τόπου (φωτογραφίες & βίντεο) προέρχονται από μαθήματα, γεγονότα και δραστηριότητες (εντός και εκτός) της σχολής "Πηγής του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου καθώς και από ταξίδια του δασκάλου της στην Κίνα.
Πηγή του Νεαρού Δάσους Κορίνθου
Τέρμα Φλιούντος, Καλλιθέα, 20100 Κόρινθος
Επικοινωνήστε με email εδώ
Περισσότερα

Η αναδημοσίευση κειμένων και λοιπών στοιχείων (γραφικών, φωτογραφιών κλπ) επιτρέπεται με την άδεια του κατόχου και την αναγραφή της σχετικής πηγής τους.
© 2007 - 2023 taiji.com.gr, σαολιν.gr - Web Design & Hosting by eDesigner