Ταξίδι το 2012 στην πηγή του Τάι Τσι, το χωριό Τσεν Τζιά Γκού

Δίπλα στο δάσκαλό του Ουάνγκ Τζαν Γκουό 王战国 (Wáng Zhàn Guó) βρέθηκετο καλοκαίρι του 2012 ο δάσκαλος της "Πηγής του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου Χρήστος Παναγόπουλος για δεύτερη χρονιά συνεχίζοντας την εκπαίδευσή του στο Τάι Τσι στυλ Τσεν στο χωριό Τσεν Τζιά Γκου. Ο Ουάνγκ Τζαν Γκουό, τρίτης γενιάς απόγονος και ανιψιός, του ενός εκ των τεσσάρων, πιο διάσημων δασκάλων Τσεν Τάι Τσι σήμερα, του Ουάνγκ Σιάν, κατέχει γνώση κατευθείαν από τον θείο του και κάθε χρόνο τον επισκέπτονται για εκπαίδευση υψηλου επιπέδου μαθητές και δάσκαλοι - γνώστες των κινεζικών πολεμικών τεχνών (Σαολίν Κουνγκ Φου, Σάντα κλπ).
No entries found.
 

Οι πηγές του παρόντος δικτυακού τόπου είναι κυρίως από το shaolin.com.gr με την άδεια του κατόχου καθώς και από άλλες διασταυρωμένες πληροφορίες από πρακτική γνώση, μελέτη και προσωπική έρευνα του δασκάλου της σχολής "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου Χρήστου Παναγόπουλου. Christos Panagopoulos (Yan Shan)
Το υλικό του παρόντος τόπου (φωτογραφίες & βίντεο) προέρχονται από μαθήματα, γεγονότα και δραστηριότητες (εντός και εκτός) της σχολής "Πηγής του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου καθώς και από ταξίδια του δασκάλου της στην Κίνα.
Πηγή του Νεαρού Δάσους Κορίνθου
Ερμου 13, Συνοικισμός, 20100 Κόρινθος
Πλατεία Ηλιοπούλου& λίγα μέτρα απέναντι από το Γενικό Νοσοκομείο
Επικοινωνήστε με email εδώ
Περισσότερα

Η αναδημοσίευση κειμένων και λοιπών στοιχείων (γραφικών, φωτογραφιών κλπ) επιτρέπεται με την άδεια του κατόχου και την αναγραφή της σχετικής πηγής τους.
© 2019 taiji.com.gr, σαολιν.gr - Web Design & Hosting by eDesigner