Παγκόσμια Ημέρα Τάι Τσι 2017 στην Κόρινθο

Η "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου το Σάββατο 29 Απριλίου πιστή στο ετήσιο ραντεβού του τελευταίου Σαββάτου κάθε Απριλίου, διοργάνωσε ελεύθερο μάθημα Τάι Τσι στο Φλοίσβο (Πήγασος) της Κορίνθου στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τάι Τσι Τσουάν.
Η συμμετοχή και φέτος ήταν ευρεία τόσο από μαθητές της σχολής όσο και από νέους ενδιαφερόμενους. Οι παρόντες ανέμισαν τα "χέρια σαν σύννεφα" και να στάθηκαν "ριζωμένοι σαν δέντρο" στο ανοιξιάτικο δειλινό του Σαββάτου και χάρηκαν την ανοιξιάτικη αύρα στο λιμάνι της Κορίνθου.
Το επόμενο ραντεβού για άσκηση ορίστηκε στο πρόγραμμα ΤΑΙ ΤΣΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 2017 που θα αρχίσει Κυριακή 21/5 στην Ακροκόρινθο.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.
 

Οι πηγές του παρόντος δικτυακού τόπου είναι κυρίως από το shaolin.com.gr με την άδεια του κατόχου καθώς και από άλλες διασταυρωμένες πληροφορίες από πρακτική γνώση, μελέτη και προσωπική έρευνα του δασκάλου της σχολής "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου Χρήστου Παναγόπουλου. Christos Panagopoulos (Yan Shan)
Το υλικό του παρόντος τόπου (φωτογραφίες & βίντεο) προέρχονται από μαθήματα, γεγονότα και δραστηριότητες (εντός και εκτός) της σχολής "Πηγής του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου καθώς και από ταξίδια του δασκάλου της στην Κίνα.
Πηγή του Νεαρού Δάσους Κορίνθου
Τέρμα Φλιούντος, Καλλιθέα, 20100 Κόρινθος
Επικοινωνήστε με email εδώ
Περισσότερα

Η αναδημοσίευση κειμένων και λοιπών στοιχείων (γραφικών, φωτογραφιών κλπ) επιτρέπεται με την άδεια του κατόχου και την αναγραφή της σχετικής πηγής τους.
© 2007 - 2022 taiji.com.gr, σαολιν.gr - Web Design & Hosting by eDesigner