Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Τάι Τσι στην Κόρινθο 2018

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τάι Τσι η "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου και ο δάσκαλος Χρήστος Παναγόπουλος, το τελευταίο Σάββατο του Απρίλη, διοργάνωσε ανοιχτό μάθημα στο κέντρο της πόλης της Κορίνθου με ελεύθερη συμμετοχή για όλους τους ενδιαφερόμενους που θα ήθελαν να γνωρίσουν την τέχνη του Τάι Τσι.
Φέτος η άσκηση του Τάι Τσι συνοδεύτηκε και με ήχους Γκονγκ κάνοντας έτσι την εκδήλωση μια πολύ ευχάριστη και ξεχωριστή εμπειρία για όλους τους παρευρισκόμενους. Να σημειωθεί επίσης ότι  σημερινή εκδήλωση σηματοδοτεί την έναρξη του ετήσιου προγράμματος "ΤΑΙ ΤΣΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" που θα γίνει στην Ακροκόρινθο για το μήνα Μάιο - Ιούνιο όπου θα έχουν την ευκαιρία να ασκηθούν δωρεάν στο Τάι Τσι όσοι το επιθυμούν στα πολύ ιδιαίτερα μέρη του βράχου της Ακροκορίνθου. Σημείο συνάντησης Βρύση Χατζημουσταφά. Ξεκινάμε Κυριακή 13 Μαΐου 2018 και κάθε Κυριακή μέχρι τέλος Ιουνίου εκτός απροόπτου.  Περισσότερες πληροφορίες στο 6936929950. Χρήστος Παναγόπουλος.
 
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από τους freeshooters


 

Οι πηγές του παρόντος δικτυακού τόπου είναι κυρίως από το shaolin.com.gr με την άδεια του κατόχου καθώς και από άλλες διασταυρωμένες πληροφορίες από πρακτική γνώση, μελέτη και προσωπική έρευνα του δασκάλου της σχολής "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου Χρήστου Παναγόπουλου. Christos Panagopoulos (Yan Shan)
Το υλικό του παρόντος τόπου (φωτογραφίες & βίντεο) προέρχονται από μαθήματα, γεγονότα και δραστηριότητες (εντός και εκτός) της σχολής "Πηγής του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου καθώς και από ταξίδια του δασκάλου της στην Κίνα.
Πηγή του Νεαρού Δάσους Κορίνθου
Τέρμα Φλιούντος, Καλλιθέα, 20100 Κόρινθος
Επικοινωνήστε με email εδώ
Περισσότερα

Η αναδημοσίευση κειμένων και λοιπών στοιχείων (γραφικών, φωτογραφιών κλπ) επιτρέπεται με την άδεια του κατόχου και την αναγραφή της σχετικής πηγής τους.
© 2007 - 2023 taiji.com.gr, σαολιν.gr - Web Design & Hosting by eDesigner