Πρόγραμμα "ΤΑΙ ΤΣΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" 2019

Η "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου σήμανε την έναρξη του προγράμματος "ΤΑΙ ΤΣΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" με δυο εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 20/4/2019 το απόγευμα στο Κιάτο στο πάρκο του Πευκιά και το πρωί της Κυριακής 20/4/2019 στην Ακροκόρινθο. Η συμμετοχή ήταν ευρεία και τα ανοιχτά μαθήματα θα συνεχιστούν για τους ενδιαφερόμενους στα πλαίσια του εαρινού - δίμηνου προγράμματος "ΤΑΙ ΤΣΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" Μαΐου - Ιουνίου κάθε Κυριακή στην Ακροκόρινθο 9.30 πμ. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα διδαχτούν απλές και εύκολες άσκησης για την αρμονία, την ευεξία και την πρόληψη της καλής υγείας κάθε ηλικίας.
Περιλαμβάνουν ήπια άσκηση και απαλές κινήσεις που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την κυκλοφορία του αίματος και της ζωτικής ενέργειας στο σώμα. Ασκείται εδώ και χιλιάδες χρόνια στην Κίνα ως μέσο άσκησης και καλυτέρευσης της φυσικής κατάστασης και μπορεί να το παρακολουθήσει οποιοσδήποτε.
 
Οι συναντήσεις θα γίνονται στη βρύση Χατζημουσταφά (δείτε το μέρος στον χάρτη https://maps.app.goo.gl/tpSHk) στους πρόποδες της Ακροκορίνθου κάθε Κυριακή 9.30 το πρωί και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6936929950 Χρήστος Παναγόπουλος. 

Οι πηγές του παρόντος δικτυακού τόπου είναι κυρίως από το shaolin.com.gr με την άδεια του κατόχου καθώς και από άλλες διασταυρωμένες πληροφορίες από πρακτική γνώση, μελέτη και προσωπική έρευνα του δασκάλου της σχολής "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου Χρήστου Παναγόπουλου. Christos Panagopoulos (Yan Shan)
Το υλικό του παρόντος τόπου (φωτογραφίες & βίντεο) προέρχονται από μαθήματα, γεγονότα και δραστηριότητες (εντός και εκτός) της σχολής "Πηγής του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου καθώς και από ταξίδια του δασκάλου της στην Κίνα.
Πηγή του Νεαρού Δάσους Κορίνθου
Τέρμα Φλιούντος, Καλλιθέα, 20100 Κόρινθος
Επικοινωνήστε με email εδώ
Περισσότερα

Η αναδημοσίευση κειμένων και λοιπών στοιχείων (γραφικών, φωτογραφιών κλπ) επιτρέπεται με την άδεια του κατόχου και την αναγραφή της σχετικής πηγής τους.
© 2007 - 2023 taiji.com.gr, σαολιν.gr - Web Design & Hosting by eDesigner