Έορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Τάι Τσι στην Κόρινθο

ΤΑΙ ΤΣΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣΟ Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος "Η Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου διοργάνωσε ελεύθερο μάθημα Τάι Τσι στο Φλοίσβο (Πήγασος) στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τάι Τσι Τσουάν που γιορτάζεται σε όλο τον κόσμο το τελευταίο Σάββατο κάθε Απρίλη. Το Τάι Τσι εκτός από το ότι είναι αναγνωρισμένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για τα φυσικοθεραπευτικά του αλλά και τα ψυχικά του οφέλη, πρόσφατα αναγνωρίστηκε και από την UNESCO ως "'Άυλος Θησαυρός της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς".
 
Μετά από τα 2 χρόνια απουσίας της δράσης που έχει ξεκινήσει με επιτυχία από το 2012, ξανά μαζί σιγά σιγά στην επανεκίνηση όλων αυτών που μας φέρνουν κοντά, όμορφα και δημιουργικά. 
 

Οι πηγές του παρόντος δικτυακού τόπου είναι κυρίως από το shaolin.com.gr με την άδεια του κατόχου καθώς και από άλλες διασταυρωμένες πληροφορίες από πρακτική γνώση, μελέτη και προσωπική έρευνα του δασκάλου της σχολής "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου Χρήστου Παναγόπουλου. Christos Panagopoulos (Yan Shan)
Το υλικό του παρόντος τόπου (φωτογραφίες & βίντεο) προέρχονται από μαθήματα, γεγονότα και δραστηριότητες (εντός και εκτός) της σχολής "Πηγής του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου καθώς και από ταξίδια του δασκάλου της στην Κίνα.
Πηγή του Νεαρού Δάσους Κορίνθου
Τέρμα Φλιούντος, Καλλιθέα, 20100 Κόρινθος
Επικοινωνήστε με email εδώ
Περισσότερα

Η αναδημοσίευση κειμένων και λοιπών στοιχείων (γραφικών, φωτογραφιών κλπ) επιτρέπεται με την άδεια του κατόχου και την αναγραφή της σχετικής πηγής τους.
© 2007 - 2023 taiji.com.gr, σαολιν.gr - Web Design & Hosting by eDesigner