"ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΜΑΖΙ - ΑΣΚΟΥΜΑΣΤΕ ΠΑΡΕΑ" με Τσι Κονγκ

Την 1η Δεκεμβρίου μια εξόρμηση της ομάδας "ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΜΑΖΙ - ΑΣΚΟΥΜΑΣΤΕ ΠΑΡΕΑ" στην Αρχαία Κόρινθο συνδυάστηκε με άσκηση Qi Gong. Μετά από την όμορφη περιήγησή στο κάστρο της Ακροκορίνθου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γευτούν τα οφέλη της άσκησης του Qi Gong με τον δάσκαλο Χρήστο Παναγόπουλο. Ώραιες εξορμήσεις συνδιασμένες με το πνεύμα της "καλλιέργιας της βιοενέργειας" ή αλλιώς Τσι Κονγκ όπως ονομάζεται στα κινεζικά, είναι σίγουρα μια ολοκληρωμένη εμπειρία αναζοωγόνησης αισθήσεων σώματος και ψυχής.
Ευχαριστούμε τον Στέφανο Όκκα υπεύθυνο του προγράμματος "ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΜΑΖΙ – ΑΣΚΟΥΜΑΣΤΕ ΠΑΡΕΑ" για την πρόσκληση και την ιδέα του η οποία υποστηρίζεται από τον Δήμο Νίκαιας & την Διεύθυνση Αθλητισμού.

 

Οι πηγές του παρόντος δικτυακού τόπου είναι κυρίως από το shaolin.com.gr με την άδεια του κατόχου καθώς και από άλλες διασταυρωμένες πληροφορίες από πρακτική γνώση, μελέτη και προσωπική έρευνα του δασκάλου της σχολής "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου Χρήστου Παναγόπουλου. Christos Panagopoulos (Yan Shan)
Το υλικό του παρόντος τόπου (φωτογραφίες & βίντεο) προέρχονται από μαθήματα, γεγονότα και δραστηριότητες (εντός και εκτός) της σχολής "Πηγής του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου καθώς και από ταξίδια του δασκάλου της στην Κίνα.
Πηγή του Νεαρού Δάσους Κορίνθου
Τέρμα Φλιούντος, Καλλιθέα, 20100 Κόρινθος
Επικοινωνήστε με email εδώ
Περισσότερα

Η αναδημοσίευση κειμένων και λοιπών στοιχείων (γραφικών, φωτογραφιών κλπ) επιτρέπεται με την άδεια του κατόχου και την αναγραφή της σχετικής πηγής τους.
© 2007 - 2023 taiji.com.gr, σαολιν.gr - Web Design & Hosting by eDesigner