Ται Τσι και παραδοσιακό Σαολίν στο 6ο Τουρνουά Τένις Βετεράνων Κορίνθου "Pegasus"

Στο "6ο Τουρνουά Τένις Βετεράνων Κορίνθου Pegasus" είχε την τιμή να προσκληθεί η "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου για να παρουσιάσει την τέχνη του παραδοσιακού Σαολίν και του Τάι Τσι το βράδυ της Κυριακής της 10ης Σεπτεβρίου 201.
Την εκδήλωση που πραγματοποιείται για 6 συνεχή στο Δημοτικό Στάδιο της Κορίνθου, παρακολούθησαν πάνω από 250 άτομα, με επίτιμους καλεσμένους τον δήμαρχο Κορίνθου και Λουτρακίου.
Η σχολή παρουσίασε ένα σύντομο πρόγραμμα από παραδοσιακές φόρμες Σαολίν, Τσι Κουνγκ & Τάι Τσι. Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με μια χορευτική παρουσίαση από την σχολή χορού της κας Μιχαηλίδου στην Κόρινθο   και την απονομή των βραβείων στους νικητές της διοργάνωσης.
Ένας ακόμα δεσμός φιλίας με κοινό παρανομαστή την άσκηση και την υγεία γεννήθηκε για τη σχολή μας και σίγουρα θα συνεχιστεί σε μελλοντικές διοργανώσεις όπως αυτή. Καλό ξεκίνημα λοιπόν για όλους!

 

Οι πηγές του παρόντος δικτυακού τόπου είναι κυρίως από το shaolin.com.gr με την άδεια του κατόχου καθώς και από άλλες διασταυρωμένες πληροφορίες από πρακτική γνώση, μελέτη και προσωπική έρευνα του δασκάλου της σχολής "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου Χρήστου Παναγόπουλου. Christos Panagopoulos (Yan Shan)
Το υλικό του παρόντος τόπου (φωτογραφίες & βίντεο) προέρχονται από μαθήματα, γεγονότα και δραστηριότητες (εντός και εκτός) της σχολής "Πηγής του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου καθώς και από ταξίδια του δασκάλου της στην Κίνα.
Πηγή του Νεαρού Δάσους Κορίνθου
Τέρμα Φλιούντος, Καλλιθέα, 20100 Κόρινθος
Επικοινωνήστε με email εδώ
Περισσότερα

Η αναδημοσίευση κειμένων και λοιπών στοιχείων (γραφικών, φωτογραφιών κλπ) επιτρέπεται με την άδεια του κατόχου και την αναγραφή της σχετικής πηγής τους.
© 2007 - 2023 taiji.com.gr, σαολιν.gr - Web Design & Hosting by eDesigner