Παγκόσμια Ημέρα Τάι Τσι 2016 στην Κόρινθο

Την Κυριακή 8 Μαΐου 2016 το απόγευμα, στην Πλατεία Ελ. Βενιζέλου (Φλοίσβο) Κορίνθου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τάι Τσι 2016 που γίνεται στις απαρχές της άνοιξης κάθε χρόνο, "Η Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου διοργάνωσε ανοιχτό μάθημα.
Το μάθημα περιλάμβανε ζέσταμα όλων των αρθρώσεων, βασική στάση του "δέντρου" και εισαγωγή στις βασικές αρχές Τάι Τσι. Ολοκληρώθηκε με μια μικρή παρουσίαση από τους μαθητές και τον δάσκαλο της σχολής, Σίφου Χρήστο Παναγόπουλο.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν και φέτος μεγάλη με πάνω από 50 άτομα κάθε ηλικίας να συμμετέχουν ενεργά στην άσκηση και πάρα πολλά ακόμα που παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την εκδήλωση.
Τα μαθήματα θα συνεχιστούν τους μήνες Μάιο - Ιούνιο στην Ακροκόρινθο στο 2μηνο πλαίσιο του φετινού προγράμματος "ΤΑΙ ΤΣΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" όπου για 4η συνεχή χρονιά προσφέρει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να έρθουν σε επαφή δωρεάν με την τέχνη του Τάι Τσι - την τέχνη της ισορροπίας, της υγείας αλλά και της αυτοάμυνας. 
Ραντεβού κάθε Κυριακή στις 8.00 π.μ. στη βρύση Χατζημουσταφά στους πρόποδες της Ακροκορίνθου.
Πληροφορίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα Χρήστος Παναγόπουλος 6936929950
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους.
 
 

Οι πηγές του παρόντος δικτυακού τόπου είναι κυρίως από το shaolin.com.gr με την άδεια του κατόχου καθώς και από άλλες διασταυρωμένες πληροφορίες από πρακτική γνώση, μελέτη και προσωπική έρευνα του δασκάλου της σχολής "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου Χρήστου Παναγόπουλου. Christos Panagopoulos (Yan Shan)
Το υλικό του παρόντος τόπου (φωτογραφίες & βίντεο) προέρχονται από μαθήματα, γεγονότα και δραστηριότητες (εντός και εκτός) της σχολής "Πηγής του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου καθώς και από ταξίδια του δασκάλου της στην Κίνα.
Πηγή του Νεαρού Δάσους Κορίνθου
Τέρμα Φλιούντος, Καλλιθέα, 20100 Κόρινθος
Επικοινωνήστε με email εδώ
Περισσότερα

Η αναδημοσίευση κειμένων και λοιπών στοιχείων (γραφικών, φωτογραφιών κλπ) επιτρέπεται με την άδεια του κατόχου και την αναγραφή της σχετικής πηγής τους.
© 2007 - 2022 taiji.com.gr, σαολιν.gr - Web Design & Hosting by eDesigner