Παγκόσμια Ημέρα Τάι Τσι στον υδροβιότοπο "Κοκκώσι" στην Κάτω Αλμυρή

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος "Η Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου διοργάνωσε ελεύθερο μάθημα Τάι Τσι στα πλαίσια του εορτασμού της καθιερωμένης ανά τον κόσμο, "Παγκόσμιας Ημέρας Τάι Τσι Τσουάν" που γιορτάζεται το τελευταίο Σ/Κ κάθε Απρίλη.
Φέτος διαλέξαμε μια περιοχή της Κορινθίας με ιδαίτερη φυσική ομορφιά και εκτός από το μάθημα είχαμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στη ξεχωριστή βιοποικιλότητα ενός τόπου που επιλέγουν μεταναστευτικά πτηνά ως σταθμό στο μακρύ ταξίδι τους. Το "Κοκκώσι" της Κάτω Αλμυρής μοιάζει με ένα τοπίο "Ζεν" που το πέταγμα των ερωδιών και οι ήχοι των διαφόρων εξωτικών πτηνών παντρεύονται με τη φυσική ομορφιά σε συνδιασμό με τα τρεχούμενα νερά και το μικρό βουνό που προστατεύει τον μικρό κόλπο... Δεν θα μπορούσε παρά να είναι ο ιδανικός τόπος για άσκηση του Τάι Τσι.
Ευχαριστούμε όλους τους παρευρισκόμενους!
 

Οι πηγές του παρόντος δικτυακού τόπου είναι κυρίως από το shaolin.com.gr με την άδεια του κατόχου καθώς και από άλλες διασταυρωμένες πληροφορίες από πρακτική γνώση, μελέτη και προσωπική έρευνα του δασκάλου της σχολής "Πηγή του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου Χρήστου Παναγόπουλου. Christos Panagopoulos (Yan Shan)
Το υλικό του παρόντος τόπου (φωτογραφίες & βίντεο) προέρχονται από μαθήματα, γεγονότα και δραστηριότητες (εντός και εκτός) της σχολής "Πηγής του Νεαρού Δάσους" Κορίνθου καθώς και από ταξίδια του δασκάλου της στην Κίνα.
Πηγή του Νεαρού Δάσους Κορίνθου
Τέρμα Φλιούντος, Καλλιθέα, 20100 Κόρινθος
Επικοινωνήστε με email εδώ
Περισσότερα

Η αναδημοσίευση κειμένων και λοιπών στοιχείων (γραφικών, φωτογραφιών κλπ) επιτρέπεται με την άδεια του κατόχου και την αναγραφή της σχετικής πηγής τους.
© 2007 - 2023 taiji.com.gr, σαολιν.gr - Web Design & Hosting by eDesigner