Εκπαιδευτικό ταξίδι - Κίνα 2015

Απρ 21

Ολοκληρώθηκε για την φετινή σεζόν το ετήσιο εκπαιδευτικό ταξίδι στην Κίνα για το 2015 αυτή την φορά πιο σύντομα από το καθιερωμένο, κατά τις ημέρες του Πάσχα.

Ο  δάσκαλος Σι Γιάν Σαν 释延山 (Παναγόπουλος Χρήστος) της σχολής Κορίνθου για πρώτη φορά - επισκέφθηκε τον δάσκαλο της σχολής Γου Κου Λουίν, Ου Ναν Φανγκ 吴南方 (Wú Nán Fāng) και εκπαιδεύτηκε στον τρόπο άσκησης που ακολουθεί η μέθοδος της σχολής του, "Ένωση Καρδιάς και Μυαλού", γνωστό ως Σινγκ Γι Πα" 心意把 (Xīn Yì Bǎ).  Ο δάσκαλος συνυπέγραψε το βιβλίο του δασκάλου Σι Γιάν Σαν "Ο Ναός του Νεαρού Δάσους" και έδειξε το ενδιαφέρον του για την διάδοση της τέχνης του παραδοσιακού Σαολίν που γίνεται στην χώρα μας. 
 
Από την μεριά των μαθητών, μια μικρή αντιπροσωπία του Νέου Ηρακλείου και της Κορίνθου διέμειναν και εκπαιδεύτηκαν στο μοναστήρι Φα Ουάνγκ με την βοήθεια και την καθοδήγηση του δάσκαλου Σι Γιάν Σι 释延希 (Κιτσώνη Δημήτρη). Αξίζει να σημειωθεί στην φετινή αποστολή συμμετείχε και ο Ιωάννης Κανελλόπουλος, έμπειρος δάσκαλος πολεμικών τεχνών του Αθλητικού Συλλόγου "ΖΕΥΣ Ρόδου" και μαθητής του δασκάλου Σι Γιαν Ία (Μιάο Τζιέ) που για πρώτη φορά με την βοήθεια και την καθοδήγηση των δασκάλων του Σι Γιάν Σι και Σι Γιάν Σαν επισκέφθηκε και εκπαιδεύτηκε στην Κίνα με σκοπό να μεταφέρει στο νησί του Ρόδου την τέχνη του παραδοσιακού Σαολίν Κουνγκ Φου.
 
Οι δάσκαλοι Νέου Ηρακλείου και Κορίνθου τέλος επισκέφθηκαν μαζί και εκπαιδεύτηκαν στο χωριό Τσεν Τζιά Γκου στον δάσκαλο Ουάνγκ Τζαν Γκουό 王战国 (Wáng Zhàn Guó). Η εμπειρία που αποκτήθηκε και σε αυτό το ταξίδι από τους δασκάλους και μαθητές της "Πηγής του Νεαρού Δάσους" ήταν πολύτιμη και ο σκοπός πάντα να μεταφέρει το πνεύμα και τον τρόπο και μέθοδο άσκησης που ακολουθείται από την "πηγή" του παραδοσιακού Σαολίν Κουνγκ Φου και του Τάι Τσι.


FILE0050.jpg
DSC_0068.jpg
20150416_153701.jpg
DSC_0401.jpg
 
Αν σας άρεσε αυτή η σελίδα, μοιραστείτε την!

Βρήκατε ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα μας;
Μοιραστείτε την με τους φίλους σας με τους τρόπους που βρίσκονται αριστερά (πλευρικά) της σελίδας.

Εδώ πιθανόν να βρείτε κάποιες απαντήσεις στα πρώτα ερωτήματά σας σχετικά με την άσκηση του
Σαολίν Κουνγκ Φου.

Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας δείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται.

Περισσότερα

Αν έχετε επιπλέον απορίες, οι εξειδικευμένοι δάσκαλοι των σχολών μας είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας

Διευθύνσεις & τηλέφωνα σχολών