Η "Πηγή του Νεαρού Δάσους" επίσημο μέλος της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας του ναού Σαολίν

Σεπ 10

Στις 8 Σεπτεμβρίου, στο Βερολίνο έλαβε χώρα ένα πανευρωπαϊκό πολιτιστικό φεστιβάλ αφιερωμένο στην κουλτούρα των Σαολίν και την διάδοσή του στην Ευρώπη.

Την εκδήλωση ξεκίνησε στις 8 Σεπτεμβρίου 2012, 11:00 π.μ. τοπική ώρα, ο Σεβ. Ηγούμενος Σι Γιόνγκ Σιν (Shi Yong Xin) όπου πρωτοστάτησε σε μια τελετή προσευχής ευημερίας και ειρήνης. Λίγο αργότερα, ο Σεβ. Ηγούμενος Σι Γιονγκ Σιν εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στον ναό Σαολίν της Γερμανίας για την συνεισφορά του στην προώθηση του πολιτισμού Σαολίν μέσω διαφόρων σχετικών δραστηριοτήτων, όπως το Σαολίν Κουνγκ Φου, του διαλογισμού Τσαν και του πολιτιστικού υπόβαθρου που είναι πολύ δημοφιλής στο γερμανικό κοινό. Τόνισε ότι η κουλτούρα των Σαολίν είναι παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά και η εξάπλωσή του θα φέρει χαρά σε όλους, ειρήνη, υγεία και ευτυχία.

Μεταξύ των εκδηλώσεων έγινε και διαγωνισμός σε παραδοσιακά Ταό Λου Σαολίν όπου έλαβαν μέρος μαθητές Σαολίν Κουνγκ Φου από πολλές χώρες της Ευρώπης και όλοι τιμήθηκαν με αναμνηστικά μετάλλια.

Μετά τα δρώμενα, την επομένη μέρα στις 9 Σεπτεμβρίου, ακολούθησε σύσκεψη των μελών της Πανευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Σαολίν (Shaolin Europe Assosiation), όπου έλαβαν μέρος και οι απεσταλμένοι δάσκαλοι Σι Μιάο Τζιέ και Ιωάννης Κοκοτίνης. Εκεί ανακοινώθηκε ότι η "Πηγή του Νεαρού Δάσους" έγινε και επίσημα μέλος της με τον διακριτικό τίτλο "Shaolin Temple Secular Disciple's Union in Greece" και αριθμό μέλους 26/2012, βάσει της αίτησης που είχε γίνει πέρσι το Σεπτέμβριο του 2011 στο συνέδριο της Ιταλίας. Να σημειωθεί ότι το όνομα αυτό έχει δοθεί στις σχολές μας από τον δάσκαλο Σι Χανγκ Τζουίν 释恒君 με το κινέζικο διακριτικό 希腊少林寺俗家弟子武术会. (Xīlà shàolínsì sújiā dìzǐ wǔshù huì) που σημαίνει Ένωση Κοσμικών Αποστόλων του Ναού Σαολίν και αναφέρεται στο σύνολο των σχολών μας.

Να αναφέρουμε ότι η Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν (S.E.A.) ιδρύθηκε στη Βιέννη την 1η Σεπτεμβρίου του 2010 υπό του Σεβ. ηγούμενου του Ναού Σαολίν στην Κίνα, Σι Γιόνγκ Σιν (Shi Yong Xin). Η Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σαολίν ηγείται της προώθησης και διάδοσης της αυθεντικής κουλτούρας Σαολίν στην Ευρώπη και η έδρα της είναι στο Βερολίνο. Τα μέλη της είναι αναγνωρισμένα και εγκεκριμένα από τον ίδιο τον κεντρικό ναό Σαολίν Σαολίν στην Κίνα.


 
Αν σας άρεσε αυτή η σελίδα, μοιραστείτε την!

Βρήκατε ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα μας;
Μοιραστείτε την με τους φίλους σας με τους τρόπους που βρίσκονται αριστερά (πλευρικά) της σελίδας.

Εδώ πιθανόν να βρείτε κάποιες απαντήσεις στα πρώτα ερωτήματά σας σχετικά με την άσκηση του
Σαολίν Κουνγκ Φου.

Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας δείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται.

Περισσότερα

Αν έχετε επιπλέον απορίες, οι εξειδικευμένοι δάσκαλοι των σχολών μας είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας

Διευθύνσεις & τηλέφωνα σχολών