Εκπαιδευτικό ταξίδι στην Κίνα 2023

Αυγ 28

Μετά από 5 χρόνια απουσίας, ένα διαφορετικό ταξίδι στην Κίνα φέτος, αυτή τη φορά όχι μόνο για εκπαίδευση στο ιερό βουνό, γενέτειρα του Σαολίν, το Σονγκ Σαν (Song Shan) αλλά και για την συμμετοχή του σωματείου μας στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γου Σου Κουνγκ Φου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παραδοσιακού Κουνγκ Φου που πραγματοποιήθηκε στό άλλο ιερό βουνό της Κίνας, το Εμέι Σαν (Emei Shan) μεταξύ 23-28 Αυγούστου (δείτε λεπτομέρειες εδώ).

Από 12 Αυγούστου βρεθήκαμε και παραμείναμε στις παριφές του βουνού Σονγκ Σαν για 10 μέρες εκπαίδευση & περιήγηση. Η διαμονή μας έγινε σε εκπαιδευτικό καμπ κατάλληλο για εκπαίδευση, υπό την επίβλεψη παλιών και αγαπημένων δασκάλων. Περιελάμβανε επισκέψεις και εξάσκηση στο ναό Σαολίν, στο ναό Φά Ουανγκ Δάσος της Παγόδας (Ταλιν), σπήλαιο του Ταμό, καθώς και όλα τα ιστορικά μέρη που κάθε λάτρης του Σαολίν Κουνγκ Φου οφείλει να επισκεφθεί.

Τα λόγια είναι λίγα για ένα τόσο συναρπαστικό ταξίδι που αν και είναι για λίγους λόγω της δυσκολίας του, ωστόσο σίγουρα μένει χαραγμένο για πολλά χρόνια στην καρδιά και στο μυαλό όσων το κάνουν...

Ευχόμαστε να δωθεί η ευκαιρία να ξαναπραγματοποιήθεί!



Αν σας άρεσε αυτή η σελίδα, μοιραστείτε την!

Βρήκατε ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα μας;
Μοιραστείτε την με τους φίλους σας με τους τρόπους που βρίσκονται αριστερά (πλευρικά) της σελίδας.

Εδώ πιθανόν να βρείτε κάποιες απαντήσεις στα πρώτα ερωτήματά σας σχετικά με την άσκηση του
Σαολίν Κουνγκ Φου.

Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας δείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται.

Περισσότερα

Αν έχετε επιπλέον απορίες, οι εξειδικευμένοι δάσκαλοι των σχολών μας είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας

Διευθύνσεις & τηλέφωνα σχολών