Σαολίν Κουνγκ Φου στο 14ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας

Σεπ 27 at 17:15

Το διήμερο 22-23/9/2022 οι αθλητές της Πηγής του Νεαρού Δάσους, Δάφνης και η προπονήτρια τους κα Μάχη Κουντούρη είχαν την τιμή να συμμετάσχουν στην ταυτόχρονη γιορτή Εκθεσης Γαστρονομίας, Πολιτισμού και Τουρισμού της Κινας στο 14ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές». Η ομάδα μας συμμετείχε με την ομάδα της Κίνας μετά από πρόσκληση που έλαβε από το Πολιτιστικο Κεντρο της Κίνας στην Ελλάδα και τον Ελληνο-κινεζικό Όμιλο Πολιτιστικής Επικοινωνίας ΜΚΟ.
Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την πρόσκληση αυτή καθώς και για την όμορφη φιλοξενία που είχαμε από όλους, Ελληνες και Κινέζους στο νησί. Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους: Mr. Ren Ren Director of China Cultural Center in Athens, Tian Jianxing 田建兴 general secretary of sino-Hellenic cultural association, Ms Sophia Wang and Mr. Antonis Koulouris για τη φιλοξενία τους, Mr. Chen Sicong για το συντονισμό, τη μεταφορά μας και γενικότερα για όλη τη διαμονή μας στη Σιφνο, Το κινεζικό εστιατόριο Attica Moon στο Σύνταγμα με τα εξαιρετικά φαγητά του, την κυρία Xara Zeng που είναι πάντα κοντά μας και μας έλειψε το διήμερο αυτό!
Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν ο αγαπητός Ορεστης Zhang Xi και η κυρία Xie Xin. Στο φεστιβάλ μαζί με την ομάδα μας συμμετείχαν ξεχωριστοί Κινέζοι καλλιτέχνες όπως η κυρία Ioanna Lin, ο Κινεζος συγγραφέας κύριος Λεωνιδας Liou με τη σύζυγο του κυρία Φωτεινή Zhang.
 
Αν σας άρεσε αυτή η σελίδα, μοιραστείτε την!

Βρήκατε ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα μας;
Μοιραστείτε την με τους φίλους σας με τους τρόπους που βρίσκονται αριστερά (πλευρικά) της σελίδας.

Εδώ πιθανόν να βρείτε κάποιες απαντήσεις στα πρώτα ερωτήματά σας σχετικά με την άσκηση του
Σαολίν Κουνγκ Φου.

Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας δείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται.

Περισσότερα

Αν έχετε επιπλέον απορίες, οι εξειδικευμένοι δάσκαλοι των σχολών μας είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας

Διευθύνσεις & τηλέφωνα σχολών