Εργαστήρι ''Αναζωογόνησης Μυών Τενόντων'' - Γι Τζιν Τζινγκ στην Ρόδο

Αυγ 18

Στην νέα σχολή της Ρόδου οδήγησε μια "εγκάρδια" συγκυρία τον δάσκαλο της Πηγής του Νεαρού Δάσους Κορίνθου, Γιάν Σαν (Χρήστο Παναγόπουλο) στις 18 Αυγούστου 2015.
 
Ο δάσκαλος της Κορίνθου, μετά από πρόσκληση του δασκάλου Ιωάννη Κανελλόπουλου στο νησί της Ρόδου, βρέθηκε πραγματικά σε ένα πολύ οικείο περιβάλλον αφού ο δάσκαλος της νεοσύστατης σχολής, στο πολύ μικρό διάστημα που έχει ανοίξει την σχολή στο κέντρο της Ρόδου στην διεύθυνση, Αθηνών 3, Τ.Κ. 85100, έχει καταφέρει να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να θεμελιώσει μια σχολή αυθεντικού Σαολίν Κουνγκ Φου & Τάι Τσι στα πρότυπα του πνεύματος που ορίζει η παράδοσή τους.
 
Ο δάσκαλος Γιάν Σάν ανταπέδωσε την "αδελφική" πρόσκληση στην σχολή με ένα 3ωρο βιωματικό εργαστήρι εκμάθησης της κλασσικής μεθόδου "Πραγματείας Αλλαγής Μυών και Τενόντων", Γι Τζιν Τζινγκ. Μετά το εργαστήρι, ακολούθησε μια μικρή ομιλία - συζήτηση μαζί του, που αφορούσε το ιστορικό & φιλοσοφικό υπόβαθρο της άσκησης στο Σαολίν Κουνγκ Φου καθώς οι μαθητές της Ρόδου έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την "ουσία" πίσω από την κίνηση της άσκησης αλλά και το βιβλίο του Γιάν Σαν, "Ο Ναός του Νεαρού Δάσους - Η Ιστορία του Σαολίν Κουνγκ Φου", που αφιέρωσε προσωπικά στον καθένα.
 
Ο δάσκαλος Γιάν Σάν πέραν της αδελφικής φιλίας που πλέον τον ενώνει μετά το πρόσφατο ταξίδι του στην Κίνα με τον Ιωάννη Κανελλόπουλο, είναι πλέον βέβαιος από το κλίμα και την ατμόσφαιρα που συνάντησε, ότι στο νησί της Ρόδου έχει μπει ένας θεμέλιος λίθος όπου στο μέλλον, θα προάγει το αυθεντικό πνεύμα του παραδοσιακού Σαολίν Κουνγκ Φου.
P8180485.jpg
P8180470.jpg
P8180460.jpg
P8180449.jpg
P8180439.jpg
P8180432.jpg
P8180429.jpg
P8180419.jpg
P8180410.jpg
 
Αν σας άρεσε αυτή η σελίδα, μοιραστείτε την!

Βρήκατε ενδιαφέρον στην ιστοσελίδα μας;
Μοιραστείτε την με τους φίλους σας με τους τρόπους που βρίσκονται αριστερά (πλευρικά) της σελίδας.

Εδώ πιθανόν να βρείτε κάποιες απαντήσεις στα πρώτα ερωτήματά σας σχετικά με την άσκηση του
Σαολίν Κουνγκ Φου.

Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας δείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που γίνονται.

Περισσότερα

Αν έχετε επιπλέον απορίες, οι εξειδικευμένοι δάσκαλοι των σχολών μας είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας

Διευθύνσεις & τηλέφωνα σχολών